"Jeg blev syg af at være sammen med min mand"

FORTÆL DIN EGEN HISTORIE: ”Jeg har været sammen med en mand, som jeg troede, elskede mig, men efter syv år måtte jeg sande, at hans kærlighed var falsk.” Sådan skriver Mia, der tabte 20 kilo og blev indlagt, fordi hun var udsat for psykisk vold

fuldskab og vold dreamstime xs 29709368

Af Mia, der har været udsat for psykisk vold

Det ene øjeblik sagde han, at han elskede han mig vildt meget, men det næste kaldte han mig for en so, luder, snot dum, egoistisk og følelseskold.

På gode dage kunne han lave lækker mad og kalde mig skat, smukke og min elskede for evigt. Vi kunne gå en lang tur, hvor han kun talte sødt og kærligt, men på dårlige dage sagde han til mig: ”Du smasker”, og så stoppede jeg med at spise, især hvis det var noget, der knasede.

Han skulle bekræftes HVER DAG og MANGE gange! Han kunne sige: ”Er jeg ikke bare den bedste mand, du har haft?”

Hvis jeg ikke ville cykle foran ham, blev han sur, men gav mig skylden for, at vi blev uvenner!? Det var mig, der var "snot dum". Jeg tror ikke, at der findes et grimt ord, som han ikke har kaldt mig.

Vold i fuldskab
Han har trang til alkohol, selv om han altid har benægtet sit misbrug. Han kunne sige: ”Skat, jeg smutter lige over og køber et par øl og en flaske vodka, ok?” Jeg svarede ”NEJ”, fordi han ikke kan tåle at drikke. Så var jeg ”sur” i hans verden. Alligevel drønede han lige over til købmanden og købte en pose med flasker. Når det skete, vidste jeg, at aftenen ville ende med psykisk - og måske også fysisk - vold.

På meget kort tid tabte jeg mig 20 kg. Jeg blev indlagt på hospitalet, men fejlede gudskelov intet alvorligt. En sød læge sagde til mig: ”Jeg tror, at det er psykisk”. Fra det tidspunkt begyndte det langsomt at gå op for mig, at jeg blev syg af at være sammen med min mand.

Når han drak, lå jeg i min seng og var bange for, hvornår døren ville gå op, og han ville råbe: ”Luder og so”. Jeg var bange for, at han ville tage fat i mig.

Gæld og andre kvinder
Fra tid til anden greb jeg ham på fersk gerning i at skrive med andre kvinder på sin mobil. Hver gang hidsede han sig op og sagde, at de ikke betød noget for ham, for som han udtrykte det: ”Det er jo DIG, jeg elsker! Jeg tog ham i rigtig mange løgne om alt muligt, men han benægtede alt og sagde, at det var MIG, der var skør.

Han har givet mig en gæld, som det vil tage mig mange år at komme af med. Mens vil var sammen LOVEDE han, at han selvfølgelig nok skulle være med til at betale de lån, jeg havde optaget, fordi vi begge skulle bruge pengene, men NEJ: Han har ikke i sinde at betale.

For to måneder siden har jeg meldt ham til politiet for at sende meget private billeder af mig til mine naboer.

Mens jeg skriver alt dette, får jeg ondt i maven og tænker: ”HVORFOR blev jeg sammen med ham? Hvorfor blev jeg sammen med en mand, som i dage- og ugevis kunne lægge mig på is og forsvinde, så jeg intet hørte fra ham? Jeg skrev og ringede, men fik intet svar, før det passede ham. Hvorfor giftede jeg mig så med ham?

Hvorfor holdt jeg fast i en mand, som gav mig blå mærker og kørte mig rundt i manegen? Hvorfor blev jeg sammen med en mand, som styrede vores forhold efter sit eget humør? HVORFOR? Det spørger jeg mig selv om i dag.

Håbet om et nyt liv
Nu sidder jeg her og skal finde mig selv igen. Jeg skal lære at tro på mig selv igen og finde modet til at skabe et nyt liv for mig selv. Jeg har gudskelov min søde familie og mine skønne veninder, som alle tror på mig og elsker mig. Uden dem, var jeg her ikke....

Jeg har stadig mareridt og kan vågne om natten badet i sved, fordi jeg har drømt om ham. Jeg går aldrig tilbage til ham. Jeg går hver dag og spørger mig selv: Hvorfor fandt jeg mig i det?

Uha der er så mange episoder, som dukker op hele tiden. Jeg kunne blive ved og ved. Jeg kunne skrive rigtig meget, men vælger at stoppe nu. Ved jo godt, at JEG jo selv har givet ham lov til at behandle mig sådan. Desværre.

Mia vil gerne være anonym, og derfor er navnet ændret. Hvis du også gerne vil dele din historie om psykisk vold med andre, er du velkommen til at sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi garanterer også dig 100 procents anonymitet.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce