Pia: ”Han siger, at jeg er psykisk syg og ikke noget værd”

Powerkvinderne har fået brev fra Pia, der er i tvivl om, hvorvidt hun har været udsat for psykisk vold. Dette på trods af, at hendes ekspartner både kontrollerer, truer, sygeliggør og kritiserer hende

Brev

Kære Powerkvinder,

Jeg skriver til jer, fordi jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har været – og stadig er – udsat for psykisk vold.

Jeg har været sammen med en mand, der er 14 år ældre end mig i snart tre år. Hvis tingene ikke går efter hans hoved, føler jeg, at han piller mig ned. Han siger, at jeg ikke er noget værd, at jeg er psykisk syg, og at jeg må have diagnosen ’borderline’ – hvilket jeg ikke har.

I alle de år vi har været sammen, har han dagligt spurgt mig, hvem jeg har været i kontakt med. Han har overvåget mine aktiviteter på de sociale medier osv. Hver gang jeg er begyndt at sige fra, er han blevet sur. Det har også været et problem for mig at holde kontakt med min ekspartner, der er far til min søn, fordi han er blevet vred hver gang, jeg har talt med ham.

Nu har jeg sagt helt fra og har sagt stop. Det har bare skabt nye problemer. Nu vil han ikke udlevere hverken mine eller min søns ejendele. Han er samtidig meget vred over, at han ikke har kontrol over min Facebook-konto. Han hidser sig også op over, at han ikke længere kan styre, hvem jeg er venner med på de sociale medier.

Som det er lige nu, truer han direkte og indirekte med, at han vil fortælle andre mennesker, hvor dårligt et menneske jeg er. Han truer også med at lægge nøgenbilleder ud af mig osv.

Jeg kan kun få lov til at få mine og min søns ting udleveret, hvis jeg lader ham logge ind på min Facebook-profil, og hvis jeg samtidig viser ham min telefonoversigt, så han kan finde ud af, hvilke mennesker, jeg har været i kontakt med de seneste tre måneder.

Uanset hvad jeg prøver og gør, kontakter han mig hele tiden, fordi han mener, at han har nogle af sine ting hos mig, hvilket han slet ikke har. Men uanset hvad jeg siger og gør, tror han ikke på mig.

Jeg håber, at jeg kan få nogle gode råd fra jer.

Pia

Pia vil gerne være anonym, og derfor er navnet ændret. Hvis du også gerne vil dele din historie om psykisk vold med andre, er du velkommen til at sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi garanterer også dig 100 procents anonymitet.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce