Natascha: ”Han siger, at han vil ødelægge mit liv”

Natascha er blevet skilt fra sin mand, men han fylder stadig urimeligt meget i hendes liv, og hun aner ikke sine levende råd. Han veksler mellem kærligheds-erklæringer og had og bruger børnene mod hende

 

Af Natascha, der er udsat for psykisk vold

Jeg er skilt fra en mand, som  jeg oplever har mange psykopatiske træk. For mig er det en svær situation, fordi vi har børn sammen.

Kort fortalt har jeg svært ved at få ham til at stoppe sin chikane mod mig. Han bruger vores børn for at ramme mig, hvilket har store konsekvenser – ikke mindst for børnene.

Jeg har været i Statsforvaltningen til en mægling, været i kontakt med Familiecenteret, skole, børnehave, politi, krisecenter og stalkingcenter - men han holder sig altid lige inden for grænserne. Selv om jeg gør, hvad jeg kan og søger hjælp, formår han alligevel stadig at gøre vores liv til et helvede.

Han bruger børnene mod mig og afhører dem om mit liv. Han glemmer at tage hensyn til dem, fordi han under sine børneforhør har fuldt fokus på, hvad jeg laver. Min datter har fået et traume på grund af hans handlinger, og jeg vil for alt i verden gerne stoppe konflikterne, så hun kan blive glad igen.

Overfor mig veksler han mellem kærlighedserklæringer og had. Når hadet er der, fylder det hele hans verden. Så søger han oplysninger om mig, og han er ligeglad med, om han skal kontakte vores familie, venner, arbejde eller daginstitutioner i håb om lidt info. Han viser også gerne pornobilleder af mig til naboen.

For min eksmand gælder det om at få en reaktion på sine handlinger. Han mener selv, at han er 100 procent fejlfri, og at jeg bærer skylden for alt, der går galt. Derfor føler han sig også i sin gode ret til at ødelægge mit – og derved desværre også børnenes – liv.

Jeg aner ikke mine levende råd.

Natascha vil gerne være anonym, og derfor er navnet ændret. Hvis du også gerne vil dele din historie om psykisk vold med andre, er du velkommen til at sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi garanterer også dig 100 procents anonymitet. 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce