10 tips: Sådan genkender du en rigtig mand

Den amerikanske forfatter, skuespiller og foredrags-holder James Michael Sama giver dig 10 tips til, hvordan du kan tjekke, om du dater en rigtig mand

Skindet kan bedrage, og derfor har forfatter, skuespiller og foredragsholder, James Michael Sama, udviklet en 10-punkts tjekliste til kvinder, der skal på date:

  1. En rigtig mand sætter pris på andet og mere ved dig, end dit udseende: Hvis din date kun har blik for dit udseende, skal du være på vagt. En rigtig mand sætter pris på din personlighed, din venlighed, din intelligens og på det menneske, du er.

  2. En rigtig mand vil aldrig blive skræmt af dine ambitioner: En rigtig mand har sine egne mål i livet, og derfor vil han gerne møde en kvinde, der også ved, hvad hun vil. Pas på med mænd, som prøver at stoppe dig, når du forsøger at realisere dine drømme.

  3. En rigtig mand har andre interesser end dig: Selv om du naturligvis skal have høj prioritet i hans liv, har en rigtig mand også sit eget liv og sine egne interesser, venner, hobbyer og forhåbninger.

  4. En rigtig mange vil give dig svar: Hvis du har brug for at snakke om noget, vil en rigtig mand tale med dig om det. En rigtig mand kan godt håndtere konflikt, kritik og mindre ideelle situationer med respekt for dig.

  5. En rigtig mand er direkte: En rigtig mand spiller ikke spil og bruger manipulation. En rigtig mand er direkte, går til sagen og er ærlig over for dig - og samtidig venlig.

  6. En rigtig mand stoler på dig: Så længe du ikke svigter hans tillid, vil en rigtig mand ikke være paranoid og snage i dit privatliv for at sikre sig, at du ikke holder noget skjult. Han vil stole på jeres forhold og ikke spejle sin egen usikkerhed over på dig.

  7. En rigtig mand er cool, rolig og afbalanceret: En rigtig mand har ikke brug for at opføre sig som en gorilla for at skræmme andre mænd væk, hvis de kaster et blik på dig. Han stoler på, at du går hjem sammen med ham.

  8. En rigtig mand viser respekt for dig: En rigtig mand vil behandle dig med den respekt, du fortjener og aldrig tvinge dig til at gøre noget, som du ikke har det godt med. Han vil aldrig behandle dig dårligt. Vær ærlig over for dig selv, og forlad enhver situation, som er farlig for dig enten fysisk eller følelsesmæssigt.

  9. En rigtig mand vil investere i jeres forhold: En rigtig mand vil gøre, hvad han kan, for at gøre dig glad både i og udenfor soveværelset. Din glæde er hans belønning.

  10. En rigtig mand vil ønske, at du er den bedste udgave af dig selv: En rigtig mand vil ikke forlange, at du skal forandre dig for hans skyld. Han ønsker at styrke mennesker omkring sig - både venner, kolleger og dig. Som Mark Twain sagde: ”Hold dig væk fra mennesker, der nedgør dine ambitioner. Sådan gør små mennesker altid, men rigtig store mennesker får dig til at føle, at du også kan blive fantastisk.”

Kilde: Huffingtonpost.com

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce