Christian Carl Christiansen, coach, mentor, psykoterapeut og cand.merc

At være i en nær relation til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk er opslidende. For mange pårørende er konsekvensen betydelig i form af tabt livskvalitet

Christian Carl Christiansen

Hvis du har et menneske tæt inde på livet, som har kontrollerende, dominerende og manipulerende træk vil du over tid opleve, at adfærden påvirker dit helbred i negativ retning.

Christian Carl Christiansens firma Svære-nære.dk er specialiseret i at yde støtte til mennesker, som er nære pårørende til personer med ”svære” personligheds træk og/eller - forstyrrelser.

Problemstillinger omkring psykisk, fysisk og økonomisk vold i relationer er gennemgående temaer blandt de kvinder og mænd, der søger hjælp hos Svære-nære.dk. Firmaet tilbyder samtale baseret mentoring, coaching, psykoterapi og psykoedukation, afhængigt af den enkelte klients situation, behov, ressourcer og ønsker.

Svære-nære.dk yder også indledende juridisk, økonomisk og socialfaglig rådgivning.

For hver enkelt klient bliver der sammensat en optimal plan, som er tilpasset klientens unikke behov. Det kan være tidsmæssige og økonomiske rammer, samt behov for anonymitet og diskretion. Forløbet foregår i en kombination af personlige samtaler, telefon/Skype-samtaler og akutsamtaler efter behov.

Svære-nære.dk er beliggende i Københavns Nordvest kvarter.

Christian Carl Christiansen tilbyder dig GRATIS en indledende telefonkonsultation.

Find mere information på www.svære-nære.dk >>

Christian Christiansen, som er indehaver af Svære-nære.dk, er uddannet cand.merc. og Exec. MBA. fra CBS. Han er uddannet coach, mentor og psykoterapeut fra Coach & Psykoterapeut skolen og rådgiver på Dansk Stalking Center. Christian er dimitteret fra den 4-årige Psykoterapeut-uddannelsen på Neokognitivt Institut (Godkendt af Dansk Psykoterapeutforening).

Læs interview om personlighedsforstyrrelser 'Spild ikke energi på at klistre en psykopat-diagnose på din partner >>

Læs interview om økonomisk 'Mange kvinder er fanget i økonomisk husarrest'>>

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce